måndag 22 december 2014

Skånsk jul

Fuktig  snålblåst från Öresund och regnet står som spön i backen. Det är skånsk vinter det.
För övrigt är allt klart för firandet  på Fridas gata. Frun hade 15 pers. före sig hos fiskhandlaren innan hon kunde bunkra hem läckerheterna. Alla rim är klara och nu väntar vi bara på tomten som kommer till oss redan i morgon.

Fyraåringen och undertecknad gick på bio och tittade på Tingeling i 3-D med modern till barnet var ute på vift tillsammans med storasyster. Det tyckte barnet var häftigt.
Så häftigt att hon höll sitt choklad krampaktigt i sin hand till det blev rejält kladdigt och därmed överlämnades till morfar och då blev även han kladdig på byxor och rock. Det är ju mörkt och man ser inget.Hur som helst är det värt det. Det är ett sant nöje att gå på bio med fyraåringar. De har alltid många och roliga kommentarer. Ett gott råd dock: Köp inte chokladrullar till barnen när ni går på bio.

För övrigt kan det rapporteras att husets skrivare har lagt av. Import av nya drivrutiner har inte hjälpt så nu återstår bara en nyinvestering. SHIT! Å andra sidfan var det dags att byta färgpatroner och dom är precis lika dyra som en ny skrivare.

Till slut en rättelse från gårdagens inlägg. Partistrategerna verkar inte ha ställt undan Magdalena. Det rapporteras idag på nyheterna att hon sitter i budgetförhandlingar med alliansen. Även en klok bloggare kan ha fel ibland. Hoppas att dom kommer överens eftersom det verkar som att ett nyval inte skulle ändra på några positioner

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar