torsdag 28 december 2023

Förkylningstider

 I dag skulle Mor- och farföräldrarna på på teater och se RICHARD LEJONHJÄRTA, men så blev det inte. Dagens föreställning är inställd p g a sjukdom. Så kan det bli och nu får vi hitta på något annat. Vi tycker det är roligt att förse de små lite kultur då och då. Som ett litet komplement till deras föräldrars insats inom detta området.

Rådande väder med regn, blåst och rusk ger dessutom ett utmärkt tillfälle till kulturella aktiviteter. Mycket av våra arvingars tid går ju normalt åt till den lilla skärmen som alla är utrustade med idag. Teatern är ett mycket lämpligt alternativ att minska den digitala tiden. Å andra sidan får vi inte förkasta användandet av mobiltelefonen. Det är ju genom mobilen vi når de små liven. Och icke minst när vi själva har problem ned datorer och annat elektriskt: Fråga barnen!

Det mesta i den digitala världen är bra och erbjuder många och bra hjälpmedel som underlättar tillvaron, men för att använda ett uttryck med lite eftertanke :   " What ever you do, don´t overdo it"

Här stoppar vi för idag. Det kommer fler minnen från Amerikalinien framöver.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar