söndag 15 mars 2020

Vår i luften och ibland skiner solen på oss

 Vitsippor ute i backarna står
 Skepp ohoj i Pytteskogen




 Fikatime i Hembygdsparken



I går sken solen och det blev en utflykt ut i det gröna. Närmare bestämt till Hembygdsparken i Ängelholm. Små barn gillar att studera höns, andra fåglar, kaniner och hästar. En runda i Pytteskogen ingår naturligtvis. Det hela avrundades med en fika på värdshusets uteservering. Vi trodde de hade stängt och därför Ok att sitta med medhavd fika där.Så var det dock ej. En man som höll på astt städa upp bland alla möblerna, påminde sällskapet att det var förbjudet att sitta där och fika medhavt. Mannen var i9nte direkt vänlig från början, men mjuknade upp så småningom när han blev varse om att vi var snälla och trevliga människor som respekterade deras bestämmelser.

På Fridass gata är det stabsläge som gäller nu i Corona tiderna. Utan övrigt sällskap tog dock det strävsamma paret en rask promenad upp till Håkull vid Mölle och vi har idag sett de första vitsipporna!

För övrigt är all normal verksamhet för undertecknad inställd: Inga Logesammanträden, Storlogemötet i Stockholm inställt, B2B matlagning 31/3 inställt t.v., planerad resa till Espergaerde
för uppvaktning av storasyster och hennes särbo .
Utöver detta så har Frun ställt in a/ alla luncher med väninna och b/ gympan och yogan
Vi får hoppas att vädret blir gynnsamt framöver så att man kan vistas ute och sysselsätta sig ed yttre tjänst. Annars lär det bli långtråkigt.

Detta blev egentligen ett ganska tråkigt inlägg, men det speglar nuvarande situation, tycker jag.
Jag skall försöka hitta trevligare och mer underhållande teman framöver. Kanske en amatörs uppfattning och redogörelse för Amerikas "one and only". Här finns mycket att ösa ur grytan.

Vi får se vad det blir.

Ta väl vara på er och glöm inte att nysa och hosta i armvecket - tvätta händerna ofta med tvål och handsprit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar