lördag 26 november 2011

Dessa förbannade ljusslingor


 

Samma historia varje år. Utebelysning skall sättas upp och vid förtest konstateras alltid samma sak. Ett antal lampor är i sönder och det finns inga i reserv eller slingan lyser inte alls. Att hitta den eller de söndriga lamporna är ett projekt som man ogärna ger sig in på.

Vad gör man? Jo, man åker till Maxi och köper nya slingor. I år blev det led belysning som lär hålla väldigt länge (OBS inte ledbelysning som är en helt annan sak). Det blev ett stort ljusnät till rhododendronbuskarna och en mindre slinga till den lilla enen vid entrén. Efter en stunds upptrasslande kom belysningarna upp och oj vad fint det blev. I hastigheten fick vi en slinga över och den hamnade på andra sidan huset. Man börjar närma sig utebelysning i stor skala. Det brukar ju komma ett och annat reportage i tidningarna varje år. I år är det kanske vår tur.

Föreningens belysning är också uppe nu genom undertecknads försorg. Här rör det sig om 3 slingor på lekplatsen. Dagen har s.a.s. slingrat sig fram.

Nu är det dags att fira advent samtidigt som vi får hålla i hatten i morgon. Septemberstormen lär komma till Skåne. Några månader för sent.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar