måndag 28 november 2011

1:a advent som blåste bort











Värdinnan hållandes en liten baby. Dock inte sin egen - ännu
Det blev en mysig eftermiddag på Harlyckan hemma hos Nettan och Kalle. Fotografen har inte fått med riktigt alla som var där, men några blev det ju och som synes trivdes alla.
Det bjöds på kaffe, glögg och massor av läckert hembakat. Så läckert att reportern noterade att hos någon slank det ner upp emot 10 bullar av olika slag.

Tanken var att man sedan skulle gå ner på sta´ n och titta julskyltning och diverse kommunala events, men det blev av. Stormen drabbade Skåne och staden stängde helt enkelt ner allting. Det blev en rejäl dust med orkanvindarna. Efteråt kunde man läsa i tidningen att någon fick rädda undan sin Porsche från vattenmassorna på Strandvägen. Sådana olyckor får man räkna med om man bosätter sig i stadens källare. Vi andra invånare uppe på höjderna slapp dylika incidenter.

Slut för idag och tack för idag. Nu skall undertecknad snart "stava" sig ner till sta´n. Jodå, han har inhandlat stavar. Dom lär öka energiförbrukningen med c:a 30%. Det är lustigt. i vissa lägen skall man spara på energi  men ibland skall man göra av med så mycket som möjligt. Förvirrande?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar