tisdag 5 maj 2020

Dagen började med promenad i Pålsjö skog



Den vackraste årstiden är nu! I bild ser vi Frun med liten hund - Kenza. Det blåser en kall nordlig vind, men i skogen läar det något. Trots kylan, stretar den den lilla kinesen tappert på. Hon är 11 år, men pinnar på som en tonåring.

Den kinesiska virusplågan gör sig fortfarande påmind och så kommer det att vara under en lång tid framöver. Förhoppningen är att vi här på Fridas gata skall klara oss. Inte f-n vill man hamna i en respirator i 9 dygn, nersövd med mardrömmar och en lång återhämtning efteråt.

TVÄTTA HÄNDERNA OFTA UNDER MINST 40 SEK., NYS OCH HOSTA I ARMVECKET OCH HÅLL AVSTÅND.Hur länge denna "lag" skall gälla, är det ingen som vet. De enda vi vi vet med säkerhet är att samhället kommer inte att se likadant ut efter detta.Människans uppfinningsförmåga och kreativa förmåga kommer att sättas på hårda prov.

Fördelen med att vara pensionär för tillfället är att vi har inget jobb att förlora. Där emot finns det en risk för en liten sänkning i stället för en liten höjning av pensionen nästa år.

Slutligen kan jag meddela att min vackra frisyr har efter en natt på kudden helt försvunnit, men det är sådant som vi vackra människor får lära oss att leva med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar