torsdag 15 mars 2018

I vinterns iskalla grepp

Bildresultat för iskallt


Koltrasten och lärkan var båda närvarande häromdagen med sin fina sång. I dag och några dagar framöver sitter de någonstans i ett skyddande buskage, håller tyst och är allmänt nedstämda. Undrar om tranorna vid Hornborgasjön vände om igen?
Isgreppet lär inte släppa förrän någon gång nästa vecka. På med långkalsongerna, yllemössa och lovika vantarna!

Jag har nog inte berättat att Frun blev av med en massa foton när vi skulle frigöra utrymme på hennes telefon. Google foto bedömdes som ett gott alternativ.  Det var bara det att 2017 års bilder bara försvann och vi hade redan raderat dem från kameran.
I ett antal dagar har jag försökt att googla om hur man kan återfinna försvunna bilder, men jag har kört totalt vilse i den "goda råd och IT djungeln". Icke minst på Googles nätforum just för foton.

Normal kan man inte ringa till de stora IT jättarna som Microsoft och grabbarna, men hör och häpna, jag hittade ett antal telefonnummer till Google, Sverige. I morgon skall jag samla ihop mig och ringa upp dem och se om problemet kan lösas.

För övrigt har inget direkt dramatiskt hänt de sista dagarna. Det skulle i så fall vara en bit grovbröd som jag plockade ut ur frysen igår som visade sig vara en mjuk pepparkaka. Undertecknad svor över det konstiga och smuliga "brödet" i morse under tillredningen av frukosten. På den ena lades skinka och på den andra några skivor  Onsalakorv. Det smakade inte bra och smakerna gifte sig inte med varandra. Resten av "brödet" åkte ner i soporna.
Ett tips: lägg inte mjuk pepparkaka i frysens brödavdelning. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar