fredag 20 maj 2011

Pensionatet åter öppet



Idag öppnades pensionatet åter tillfälligt. Lilla Liv anlände kl. 13.00 och tillbringar en halvpensionsvistelse här med avresa hem igen i morgon förmiddag. Fadern måste fixa med båten så att den kan komma i sjön om någon vecka.
Värdparet, dvs undertecknad och Kerstin tog en trevlig cykeltur till Hjortshögs backe innan ankomsten. Avsikten var också att bjuda henne på lunch på Vasatorps golfklubb, men dagen var för tidig för detta. Det får bli en annan gång utlovas härmed.

Klockan är nu 15.00 och det är dags för barnets eftermiddagslur innan andra skiftet före nattsömnen inträffar.

En stund i solen på altanen tillsammans med ett bra korsord väntar nu "di gamle" och kanske en liten lur i värmen.

För övrigt pågår förberedelser inför a: utflykt för äldre bröder på tisdag. Man tillhör ju den kategorin numera. Turen går i veteranbuss via Hittarpshus till Hea-gården i Munka Ljungby. Rapport kommer. Dessutom pågår finslipning av mitt anförande på onsdag i logen  om Svenska Amerika Linien. Det har framförts ett allmänt intresse i logen om detta och det känns ju trevligt. Hoppas att alla förstår att allt som kommer att berättas om är rena rama sanningen helt utan ljug.
Reportage om detta kommer framöver.

För övrigt tycker jag att Juholt är en spännande person. Man vet aldrig vad som rör sig i hans värld. Ena stunden vill han ta hem planen från Libyen och i nästa ögonblick skall  Sveriges verksamhet fortsätta. Är det denna ombytlighet som är orsaken till att han enl. senaste enkätundersökningen har ökat med mer än 2 %.
Om så är fallet, kan man ju ha vissa betänkligheter om dom som väljer att att rösta på hans parti...


PS. Lite nya bilder kommer senare.DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar