måndag 23 maj 2011

The Dream Team













I kväll träder The Dream Team i tjänst i logen för första gången. Under ledning av undertecknad, som kommer att tjänstgöra som ballong (slang på hovmästare), skall teamet se till att c:a 80 brr inkl. gästande brr från Ängelholm får bästa tänkbara service  matsalen och baren.



Jag känner mig inte det minsta nervös för detta. Personalen i detta drömteam är den bästa tänkbara och av undertecknad noga utvalt..



Ungefär såhär kommer det att avlöpa:

Vår unge Barmästare Br Tenggren kommer att anlända till lokalerna medelst cykel vid c:a 17 tiden. Han kommer att lägga stor omsorg vid allt förberedande arbete som förekommer i en bar av klass.



Vår ordinarie Klubbmästare Br Paul "Palle" Andersson beräknas vara på plats vid c:a 15 tiden. Han kommer att verka som rådgivare och sakkunnig under hela föreställningen. Vad han inte vet i skrivande stund är att han kommer att få ansvar för ett bord eftersom vi är så många till måltiden.



Bitr. Klubbmästare Br Mikael Lindeblad kommer att möta samma "öde" som  Paul. Ej heller han vet något om detta just nu.



Övriga medhjäpare, samtliga med lång och gedigen erfarenhet och stor kunskap i det som förelägges dem att genomföra, Brr Jan Hult, Torsten Olgård och Mattias Andersson kommer att dyka upp efterhand men ändå i god tid.



När alla har anlänt blir det genomgång under ledning av Palle och undertecknad. Sedan ger vi järnet.



Middagen kommer att bli sen så vi har gott om tid för att förbereda oss.



VI GER JÄRNET!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar