söndag 28 februari 2021

Födelsekalas

 




Jag var ganska trött efter kalaset.



Ett coronialt firande, d.v.s. utomhus. Så blir det i dessas tider. Vädrets makter stod oss bi och solen strålade från klar himmel på Lövängen när vi firade födelsegrisen (näst nedersta bilden t.h.)
Dottern hade tillrett en läcker chiligryta med tillbehör och till kaffet bjöds det delikata hemmagjorda chokladpraliner, dock ej från egna chokladköket.

Virusvaccineringen närmar sig och snart kan vi få krama barnbarnen hårt och länge. Man skall nog varna dem i förväg. De är ju liksom inte vana. Det är ett år sedan sist. Som det ser ut nu, kan det ev. ske någon gång i april. Kanske till påsk? Huka er barn! Vi kommer och tar er.

Jag tror faktiskt att vii kan förvänta oss ett slags glatt 20 tal när pandemin är över. Folk längtar efter att få träffas på normalt sätt och fira riktigt ordentligt och länge. Många har ju heller inte gjort av med så mycket pengar det gångna året, så förutsättningarna finns där. Krögarna som har haft det svårt länge, men trots det lyckats överleva, kan räkna med att skära guld. Ja, hela besöks- och resenäringen kommer att blomstra. I alla fall de som överlevt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar