tisdag 2 mars 2021

 

Har han en poetisk ådra också?







Härom dagen dök han upp igen som gubben i lådan. Han den Trump som inte förlorade presidentvalet p.g.a. mygel och valfusk. Vad högsta domstolen och andra domstolar tyckte hade ingen som helst betydelse.

Han stod i talarstolen i Florida och lovade sina fans att komma igen till nästa val "and make America great and beautyful again". Det var rena väckelsemötet! Han skulle kanske bli predikant i stället? Då kunde han ju samla en en s:k tionde från varje medlem och betala alla sina skulder och köpa sig fri mot borgen i alla rättssaker mot honom. Han lär ju ha en del skatteskulder och deklarationsfusk på sitt besudlade samvete..

Jag undrar hur länge köpefrun stannar kvar. Hon verkar ju inte speciellt engagerad i hans verksamhet.

F.ö. är vintern tillbaka några dagar nu. Dagens promenad Strandbaden - Nyhamnsläge t/r bjöd på ganska rå luft från havet. Frun är på banan igen efter sin förkylning och pinnar på utan problem. Hon hade lagat en läcker kallops som avnjöts till lunch. Kalops skall helst göras på bogen och naturligtvis även kryddas med hel kryddpeppar. Det gäller bara att se upp och passa plomberna.

Nere i Obersdorf var det varmt och en del skidåkare åkte i kortbyxor. Sverige tog silver och brons i VM i längdåkning 10 km för damer. Johaug vann och henne kan vi inte göra så mycket åt. Hon är grym!

Om mina egna färdigheter på skidor finns det inte mycket att tillägga. Där finns en liten bit kvar till fullkomlig kontroll. Om jag skulle ramla omkull,vilket är högst sannolikt, är jag inte så säker att jag skulle kunna resa mg igen för egen maskin. Den skånska platta naturen och mycket folk runt omkring känns som ett idealiskt läge. Det finns ett talesätt som säger: " En skåning åker inte skidor, en skåning står på skidor". Skånska: Varför skida ude när man kan skida inne?"

Go`middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar