torsdag 28 januari 2021

Snart helg

 


Helgkänslan har infunnit sig! Vaddå helgkänsla? Jo, när städningen av hemmet är avklarad på torsdagen, händer det. Lugnt och fint inväntas fredagen här på Fridas gata. Då vankas det alltid något extra gott till middag med lämplig dryck därtill. I vår covidierade tillvaro är ju mängden av glädjeämnen starkt begränsad. Därför står maten högt i kurs när man vill bryta virustristessen.

Från det ena till det andra, är aktiemarknaden lite ledsen i dag. Går det ner i New York, händer samma sak i Stockholm. Analytiker tror dock på ett bra år 2021. Ericson och Tele 2 är två up-going bolag för att inte tala om alla IT bolagen med Amazon, Microsoft, Apple, Tesla etc etc. i spetsen. Svensk verkstadsindustri känns heller inte fel. Mitt blygsamma innehav i den branschen leder utvecklingen de senaste 6-7 åren.

Friskvården = långpromenader fortsätter i lagom takt. I eftermiddag blir det, som vanligt, av, men frågan är var. De flesta stråken i vårt närområde är avklarade flera gånger om. Man vill ju ha lite omväxling.
Vi får se vart färden går idag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar