söndag 10 januari 2021

Snacka om väder och låt demokratin segra

 

Vackrare än såhär kan det inte bli på Helsingborgs strandpromenad!

Det är långt ifrån vanligt att det händer på våra breddgrader, men igår inträffade det. Jag tror att alla helsingborgare var ute på promenad njutandes av moder sol. Det var ganska trångt på vandringsstråken för att inte tala om grillplatserna. Beläggningen på dessa är f.n. klart bättre än på våra hotell.

Pandemin härjar för fullt och sjukhusen är fullbelagda. Det ljuset man kan skönja är att nu är det snart dags för vaccination. Vi som är 70+ kommer att bli kallade. Övrig befolkning får boka tid själva. Tänker de att vi är så pass gamla att vi inte klarar av att boka själva? Eller kan det vara så att man är 
mån om att vi verkligen vaccinerar oss eftersom risken för svår sjukdom eller rentav fatala följder är överhängande för oss 70 plussare. Man behöver sjukhus sängarna till annat. Hur som helst har vi på Fridas gata för avsikt att vaccinera oss.

När allt är över någon gång framåt vår/sommar tänker undertecknad fira med ett antal Corona öl.
Även om det inte direkt är favoritmärket.

Farbror Trump ligger lågt just nu, men f-n vet om han inte har något sattyg på gång. Inte bara han själv är livsfarlig för demokratin utan framför allt hans trogna anhängare! Jag tänker på grabbarna som kör i en fet "truck" med bössan i baksätet. De är många och lyder utan ifrågasättande vartenda ord som trillar ur truten på Donald. Det kommer att vara farligt osäkert även efter installationen av Joe Biden.

Låt oss hoppas att de demokratiska krafterna håller stånd och lotsar Amerika åter tillbaka till ett normaltillstånd 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar