onsdag 20 januari 2021

Projekt på Fridas gata och installation

 

Nu skall trappan repareras!

Initialt var tanken att vi skulle riva upp nålfiltmattan på samtliga trappsteg, men så kommer det inte att bli. Alla ni som någon gång har rivit upp en nålfiltmatta, förstår varför vi har ändrat oss. Det är helt enkelt alltför slitsamt att riva upp alla steg och sedan ersätta med med någon typ av trä.
Nu har vi, d.v.s. Frun, upp de två stegen där mattan var nersliten och sönder. Nu skall det mätas och sedan ersätter vi med ny nålfilt. That´s it. Trappan blir inte så hal att gå i heller med tanke på invånarnas respektabla ålder.

I dag tänkte i också monteras upp persiennerna igen efter fönsterbytet, men det blev inte av. De är några mm för breda för de nya fönsterna. Nu finns de hos persiennhandlaren (Rulllux) för avkapning och anpassning till de nyas fönsterna. Vän av ordning undrar naturligtvis varför man ändrar måtten på de nya jämfört med de gamla som är drygt 30 år gamla. Det är naturligtvis bra för arbetslöshetsstatistiken. Det får bli montering i morgon eller på fredag i stället.

Kl. 18.00 skall Joe Biden svära eden och invigas som president. Alltmedan Hr Trump befinner sig i Florida troligen spelandes golf. Det blir mycket TV i kväll.

Det blev ingen promenad idag. Det får vi ta igen i morgon. Dessutom har det regnat precis hela dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar