onsdag 18 februari 2015

Tulpaner överallt

Nej, det är inte födelsekalas

Så har det varit alla hjärtans dag. Alla köpte tulpaner till alla. Hela TV bänken var belamrad med denna vårblomma. Det kom en bukett till som ej bestod av nämnda vårblomma, men den fick inte plats på bild.

Hela familjen med twins och allt samlades på Fridas gata och avnjöt en beställningsmiddag.
Junior hade beställt oxrullader a la Kerstin och så blev det. 20-25 rullader slank nog ner i hungriga gap. Flera hade det blivit om yngste sonen hade varit närvarande, men han var schemalagd på Arenan. Detta kommer att kompenseras nu på lördag då han har för avsikt att avlägga en visit som vi  ser fram emot.

BYTE AV ÄMNE

Det är ju så att alla terrorbrott som begås av Al Qaida, IS, Boko Haram m. fl beror inte på Islam eller någon annan religion. Det är helt enkelt så att det finns vildhjärnor som har missuppfattat allt och det är de som leder alla dessa terrorceller/organisationer. Jag har skrivit i liknande termer förut, men visst är det så? Och tänk att en medioker konstnär/kuf från Nyhamnsläge har ett pris på 100.000USdlrs på sitt huvud. Detta är mer vad jag begriper.

NOG OM TERRORISM FÖR DENNA GÅNGEN.

"Händer" vad betyder det? Hand i pluralform svarar de flesta, men som vanligt, kan det betyda mycket mer vilket ganska ofta händer i svenska språket och för all del i många andra språk också.
Finns här någon som har ett svar på varför det är så?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar