tisdag 6 januari 2015

Svängigt på Dunkers

 Suddfilter på
 Suddfilter av
Jazzin´Jacks med Jack Andersson och Lasse Karlsson i frontlinjen

I går var det tryck och dessutom fullsatt i Dunkers Matsalar.Det serverades en god två rätters meny med välkomstdrink, se bild, och ett härligt Jazzin´Jacks på scenen. Grabbarna har även de uppnått mogen ålder, men har fortfarande bra tryck i lurarna.

Dansgolvet var fullsatt med glatt dansande gäster. Medelåldern var av naturliga själ hög. Vi var en publik som återupplivade fina ungdomsminnen från stadens nöjesutbud från -60 talet då 6-7 rökiga och trånga jazzklubbar frekventerades av sådana som vi.
Dansen på den tiden skilde sig något från dagens. Nu dansas det foxtrot. Då var det endast tryckare med omfamningsgrepp och ett steg dit och ett steg hit som gällde. Det var många gånger extremt trångt och då gällde det ta så liten plats möjligt. De flesta av oss ungdomar hade naturligtvis inget emot det.

I går var det vit skjorta och kavaj som gällde. Sådana krav fanns inte på de gamla jazzklubbarna som godkände en mer ledig stil på publiken.

Under aftonen arrangerades ett vinlotteri, där två flaskor gick till Fridas gata minsann. Egentligen bara en eftersom vi delade på den ena på plats.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar