lördag 21 juni 2014

Midsommar i Ramlösa

 Våra första kransar med den ena lite på sniskan
 Rabarberpaj är gott
 Mycket pyssel med både två- och fyrbenta barn
 Fina hatten på
 En glad liten skit
Farmor och Farfars nya gym är kul

När en tvillingbarnsfamilj skall förflytta sig från hemmet till farmor och farfar i andra ändan av staden, är det inte lätt packning som gäller. Vår combi var lastad till bristningsgränsen med x antal stora och små kassar, tvillingvagn, barnstolar, hund samt föräldrarna och en, framför ratten, ihopknycklad chaufför (undertecknad). Man måste nämligen skjuta fram förarstolen rejält för att barnstolen bakom skall stå rätt och få det rätta stödet.

Resan gick bra och familjen installerades på ovanvåningen som för dagen hade möblerats helt anpassad till en familj med små tvillingar. Det skulle övernattas.

Efter matning och installation avnjöts en god lunch med matjessill och det hele.
Därefter förflyttade sig sällskapet till Brunnsparken med medhavd fika, se bild. Vädret var strålande och alla var glada och nöjda.

Den grillade oxfilén med läckra tillbehör på kvällen satt mitt i prick medan de små liven sov gott på ovanvåningen.

För barnfamiljen var natten inte helt lugn. De små var lite oroliga och höll föräldrarna vakna vid flera tillfällen. Den ende som inte har hört något alls är farfar. Han sov djupt hela natten.
Som lök på laxen för tvillingfadern, tappade luftmadrassen en hel del luft och blev därmed inte helt bekväm att sova på. Han fick dock sova en extra omgång på morgonkvisten och är vid gott mod igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar