tisdag 14 november 2023

Vandringen i vårdapparaten och litta till

 


Nu kan man ta ett träningspiller i stället!



Den enda utrustningen du behöver



I morgon är det dags för sista undersökningsbesöket. Det sker i Landskrona . Man skall göra skiktröntgen av lungorna, och kanske också njurarna. Sedan är det bara att sitta ner och vänta på resultaten. En 24 timmarskontroll av blodtrycket skall också göras. En kallelse kommer så småningom. Eftersom den här mannen, enl. Frun, snarkar ljudligt skall man kolla upp det också. Man monterar en snarkapparat som det skall sovas med.

All heder åt sjukvården! Tillsammans med husläkaren i spetsen gör de ett fantastiskt jobb med största noggrannhet. Allt för att hitta felet.

Härom dagen läste jag i avisan att man numera inte längre behöver träna och svettas på ett gym eller i motionsslingan. Man tar helt enkelt en tablett och vips, träningen är klar och kropp och kondition ligger på topp utan svett, träningsvärk och tårar. Kan detta vara sant? Googla och kolla själv. Den enda nackdelen som man  direkt kan notera är att denna metoden inte är speciellt social. Möjligtvis kan man förstås ordna med pillerträffar, klä sig i träningskläder och kanske ta en pilsner tillsammans. Din PT kan du härmed också avskeda.

Dagens 70 åringar sägs vara gårdagens 50 åringar. Kan detta bero på en träningspilla? Det är dagens fråga


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar