onsdag 4 november 2020

Välbehövlig motion och en fika

 

Arne och Jan på Arnes bänk

I kraftig motvind drog undertecknad tillsammans med vännen Jan till Hittarp per cykel. Målet var Arnes bänk på Sundsliden där vi bjöd vår käre broder Arne på en liten fika. Det blev mycket uppskattat.
På hemvägen utforskade vi Fredriksdal och fann nästa bänk för en fika ned en annan kär vän och broder. Det sker kanske redan nästa vecka om vädret tillåter och att föremålet håller sig hemma.

Totalt utmattad kom jag hem igen tre timmar senare. Utmattningen beror sannolikt på nervstickningarna som jag har haft de senaste två dygnen och total brist på sömn som följd i förrgår natt. Kroppen var helt enkelt inte i trim. Det blev ryggläge direkt på soffan.

Just nu domineras nyhetsflödet av det amerikanska presidentvalet. Det är oerhört jämt mellan kandidaterna Biden/Trump eller, om man så vill, mellan en slags diktatur eller fortsatt demokrati och lite vänligare inställning till Europa med Parisavtal, handelsavtal etc etc.Ett observandum är dock, den ene är 74 och den andre är 78 år. Helt enkelt två gamla gubbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar