torsdag 12 november 2020

Årets tråkigaste månad = november

 

Än har inte x-et gett upp. De får nog lyfta ut clownen från Vita Huset den 20 januari 2021

Tryckare



Novembermörkret lägger sig som en våt disktrasa över huvud nejd. Solen går ca 16.00. Det blåser snåla kalla vindar över oss. Den kommande julen får vi på Fridas gata fira utan övrig familj på besök. 
Nu gäller det att gilla läget och ta dagen som den kommer allt eftersom. Mycket tack vara de sociala medierna, har man åtminstone något att pilla med under sin vakna tid. Dedt märkliga är att de som forskar hr kommit fram till att den sexuella aktiviteten hos folk har avtagit under pandemin. Det borde vara tvärt om, tycker man.

Älskade man mer förr? Ja, det tror jag. Varför det då? Nu för tiden finns det så mycket annat än det motsatta könet som drar. Vi har våra sociala medier, massiva utbudet av streamad musik och film, alla dataspel. Grabbarna har helt enkelt inte tid för tjejer. På 60 talet när undertecknad var ung var det ju mest tjejer som tog ens uppmärksamhet i anspråk. Man dansar annorlunda nu för tiden. Var och en står ensam och gör rörelser på dansgolvet. För höll vi om varandra och dansade tryckare. Sådana aktiviteter väcker ju känslor och åtrå.

Grabbar! Släck skärmarna och ut med er, jaga fruntimmer och återinför riktig dans! Se till att statistiken vänder igen

De vi ser fram emot nu är den 21 december. Då vänder det och hoppet om en ljus framtid väcks åter till liv. Förhoppningsvis finns det snart ett vaccin på gång mot pandemin som gör det möjligt att leva ett någorlunda normalt liv igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar