måndag 9 november 2020

Nyheter från musfronten

 Ett visst stillestånd har uppstått - kanske. Natten har varit lugn med endast en fiende i fällan. Detta kan dock vara bedrägligt och en ren skenmanöver från den fyrbenta armén. De vill kanske invagga oss i tron att allt är över för att senare slå till med full kraft i en överraskningsmanöver. Tiden får utvisa. Hittills har vi tagit 10 möss av daga. Fällorna är laddade med geléhallon, men vi har upptäckt att de tenderar att gå förbi fällorna. Har de tröttnat på det godiset? Kanske skall vi byta till något annat?

Minneslunden:

Mössens s:k muskyrkoråd har skickat en anmaning till Hagens legitima invånare att inviga/välsigna lunden i enlighet med mössens högre tro. Vi här ute i glesbygden bryr oss dock inte om sådant trams och har inte för avsikt att följa musrådets anmaning.

Övrigt djurliv:

Vildsvinen trivs på markerna både inpå husen och ute i skogen. De är bra på att föröka sig och böka runt. Spåren dyker upp överallt. Undrar var jägarna håller hus? Beståndet här ute skulle kunna försörja en hel stad med gott vildsvinskött.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar