söndag 23 februari 2020

En händelserik helg

En glad jubilar som uppnått myndig ålder
Bildresultat för äppelkriget helsingborgs stadsteater
Mycket sevärt på Stadsteatern


I går var det Nettans tur att bli firad på sin dag. Av oss fick hon en ny servis som blev mycket uppskattad.
Våra små barn har alla uppnått mogen ålder och medelåldern är uppnådd för en del av dem. De små barnbarnen skjuter alla i höjden och är inte längre så små. Vi gamlingar blir dock bara yngre och yngre om vi själva får säga det.

I går blev det också ett besök på Stadsteatern och Äppelkriget. Helt klart en av de bästa uppsättningar där som undertecknad skådat. Påkostad, rolig och helt i Hasse och Tages anda. Föreställningen kan å det varmaste rekommenderas.

Musslorna på Chateau Foret efteråt satt fint.

I dag blir det mer allvarligt. I eftermiddag är det årsmöte på SPF Kärnan. Det blir säkert en dramatisk föreställning eftersom hela styrelsen plus revisorer och andra förtroendevalda har avgått. Nytt folk skall in, hur nu det skall gå. Dagens ordförande är en rutinerad och klok man vid namn Jan Hult - om han nu blir godkänd. Det vet man aldrig. Å andra sidan, finns det inte någon mer lämplig än Jan, men det kan finnas de som inte tycker det. Läget är ganska infekterat, om man nu får använda sig av en underdrift.
Rapport följer.

För övrigt har stormarna lagt sig och man behöver inte hålla i hatten längre. De träd som fallit har förhoppningsvis flyttats från vägarna vid det här laget.

Syrénknopparna svällar dag för dag och de vilda fruktträden nere vid bäcken blommar snart .

Läget är hoppfullt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar