måndag 22 januari 2018

Odd Fellow m.m.


Från vänster.
Br Storrepresentant, Jörgen Hansson B32
Br Storrepresentant; Ronny Kristensson B126
Br Storrepresentant, Paul Koos BL20
Br Distriktstorsire, Alf Svensson B32
Br Storrepresentant, Maths Kjellin B85
Br Storrepresentant, Per Berg B90
Br Storrepresentant, Rolf Stridh B29
Visst är det tjusiga "pojkar" som står här. Nya s.k. ämbetsmän har installerats i min loge och då är det detta gänget med representanter från logerna i distriktet som har gjort jobbet.
Nu försöker jag skriva inlägget med högermarginal, men det funkar inte idag, så det får bli centrerat denna gången.

Undertecknad var duktigt nervös inför jobbet. Mycket skall klaffa, mycket skall kunnas utantill.       M.a.o.en hel del råplugg och förarbete, men det fixade sig och allt blev bra. Ni skall veta att lära sig utantill är inte Pers starka sida.

I helgen har det planerats inför resan till Normandie och första logibokningen är gjord.
Den första veckan har vi basen i Caen i en hyrd Airbnb lägenhet. Vi bor mitt i smeten i en rymlig våning rejält utrustad med allt. Detta till halva priset mot hotellboende. Resten av vistelsen kommer vi att boka upp efterhand.
Att själv boka och planera en semester känns nästan som halva nöjet.

Innan snön försvinner, har vi planerat en tur till HAGEN i Småland. Ett antal små barnbarn med föräldrar kommer att följa med för att ha kul i snön. Det ser inte ut som om Skåne skall få någon snö över huvud taget i år. Snart är vi inne i februari och ingen snö är i sikte. 

För övrigt är farbrorn ganska mycket ledig från 55+ f.n. De är 
tillräckligt befolkade på kontoret, snösvängen ligger nere av klimatskäl och trädgårdarna ligger än så länge i träda. Det känns faktiskt ganska skönt att ha lite ledigt även om behovet av cash kommer att bli stort nu i vår. Tandläkaren skall göra några större jobb  och det kostar på.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar