lördag 16 april 2016

Veckan som gått

Man kan lugnt på stå att den gångna veckan har varit händelserik och fullbokad.,

Efter tvillingars kära besök lämnades tyvärr kvar ett antal kraftfulla dagisbaciller som massivt attackerade frun i huset. Hosta, snuva, feber, ja hela baletten har bosatt sig hos henne. Undertecknad, däremot, har klarat sig. Åtminstone än så länge.

I onsdags fick vi leverans från Ikea med våra nya fina skinnsoffor. De står nu på plats och pryder vardagsrummet. VARNING! Somna aldrig i en känslig skinnsoffa med en kulspetspenna i handen. Då blir det streck på plymåerna. Vi har ännu ej luskat ut hur man får bort sådana fläckar. Som ni kan förstå är undertecknad extra noga med pennor, flottiga fingrar, skitiga arbetskläder och annat som kan sätta sina beständiga spår i soffan. Undrar hur det skall gå när vi har små barn och hund på besök? Den tiden den sorgen...

För övrigt har det varit full fart på konsultandet. I måndags och tisdags var det seniormässa på Arenan. Vi var där med 55+. Det blev många möten med mer eller mindre mobila jämnåriga och icke minst många nya uppdrag.

Kollegan Jack agerande lasthållare på uppdragsgivarens minitraktor

Idag var det tänkt att vi skulle ha kalas för alla barn- och barnbarn och ge dem möjligheten att uppvakta sin morfar/farfar. Tillställningen är flyttad till nästa fredag med förhoppningen om att frun är återhämtad från förkylningen. I stället blir det på tu man hand en bit lax tillsammans med en sval och god Riesling och spanska jordgubbar med glass till efterrätt. Inte helt fel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar