tisdag 12 april 2016

Familjära åtaganden igen

 Bakning pågår
 Lyckliga i nercabbad version

 Utflykt till Kullaberg
 I väntan på våfflor
Lite trötta ben efter mycket spring

Mormor, Morfar, Farmor och Farfar, d.v.s. paret på Fridas gata hade en intensiv helg.
I fredags var vi morföräldrar när dagis var stängt. Dagen präglades av Mc Donalds och Väla för att avslutas i ett lyckorus när pappa kom och hämtade i den nyförvärvade cabben. Tala om ett lyckligt litet barn!

Under lördagen och söndagen var Farmor och Farfar i tjänst medan barnens föräldrar genomförde en flytt av bostaden med efterföljande fest för det hjälpande flyttfolket (kompisar och syskon). 

Det blev både Kullaberg och Fredriksdal för tvillingarna. Farfar tog en en video på Fredriksdal, men den går tyvärr inte att överföra till denna bloggen, fråga mig inte varför. Den största behållningen därifrån för de små barnen var tveklöst den svarta huskatten. Den finns tyvärr bara förevigad på sagda video.
Trots nyfödda killingar och annat smått i stallet upplevdes den miljön lite för mörk och skrämmande och lockade inte alls de små barnen.

Det var en härlig helg och lugnet lägrade sig ordentligt på Fridas gata framåt söndag kväll.Det kändes som att vi hade fått en lagom dos/injektion av våra små älskade barnbarn.

Visst är de livets efterrätt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar