onsdag 18 november 2015

Världsläget och lite annat

Just nu skjuter dom ner terrorister för fullt i Paris. Något annat alternativ för fransmännen finns faktiskt inte. Deras bön om hjälp från övrig EU nationer har fått 100% positiva svar. Dådet har fört samman Europa ordentligt. Det behövdes. Nere i Syrien jobbar ryssar, fransmän och amerikanare ihop med krigföringen mot terroristerna.

Det är naturligtvis ingen som tror att enbart bombningar kan eliminera IS och andra terrorgrupper.
Det vill till att sätta in markbundna trupper. Kanske vore det en lösning att hjälpa flyende syrier att sätta upp en armé mot galningarna? Assad måste också träda åt sidan. Annars går det inte att komma någonstans.

Jordanien och Saudiarabien kan mycket väl vara nästa mål för galningarna. De är ju inte precis några såta vänner med varandra.

Här uppe i norr måste vi absolut se upp. Terroristerna finns överallt bland våra egna medborgare.Händelserna i Paris har visat detta. Hämndaktioner är att vänta.

Vi lever i en galen värld!

Mitt i allt detta elände fortsätter vi med vårt fredagsmys. Varför inte? Livet måste gå vidare som vanligt. Titta bara på parisarna. De går ut på gator och caféer som vanligt och låter sig inte skrämmas.

Tänk bara på att köpa naturliga chips till myset som man gör mycket reklam för. Undrar hur onaturliga chips tar sig ut? Onaturliga med onaturlig smak kanske? Reklammakarna kan få till det ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar