fredag 20 november 2015

Sköna fredag

Härmed ger jag en stor eloge till det svenska polisväsendet som så snabbt fick tag på den misstänkte terroristen uppe i Boliden. En mindre att frukta för men tusen och åter tusen galningar finns fortfarande mitt ibland oss.

Eftersom många undringar finns kring IS, Al Qaida etc etc, skall undertecknad bannemej ta och läsa Koranen och kolla upp vad som verkligen står där. Jag är nämligen ganska övertygad om att terroristgrupperna har sina alldeles egen tolkningar av någon skrift - om det nu är koranen eller inte.

F.ö. kan jag meddela att både undertecknad och hans kära, har inhandlat kvällsmat till i kväll. Vi valde att spara mitt inköp till i morgon. Premiären på "På spåret" ser vi alla fram emot. Visserligen är det final i "Idol", men vi får väl se båda programmen på ett eller annat vis. Det finns ju TV-play.

I onsdags blev det ingen matlagning för Brother to Brother. Merparten hade giltigt förfall med allt från förkylningar till resor. Så kan det bli i bland.

Vi var dock 3 brr som valde att träffas ändå. Det blev på krogen, närmare bestämt på "Hos Bo" på Kolmätargränd. God mat och en diger vinlista. Priserna på vinerna skämdes krögaren inte för. Vi tyckte nog att han låg lite i överkant även om vår Crianza smakade bra. Även ryggbiffen med kappa var jättegod och perfekt tillagad.
Nu har vi gjort ett nytt försök att träffas inom kort. Som det ser ut nu, kan alla den 15:e december. Det hänger dock på om lokalen är ledig eller inte och att inga förkylningar och dyl. inträffar.

För recept och annat smått och gott, går det bra att kolla in www.brortillbror.blogspot.se
Receptboken fylls på allt eftersom.

Go´middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar