måndag 30 november 2015

Livet som senior, morfar och farfar

Häromdagen inhandlades en DVD med Kalle Anka favoriter i avsikt att underhålla ett barnbarn, 5 år.
 Hela disneygänget fanns med på plattan som Tom och Jerry, Tjatte, Fnatte och Knatte, Långben, Musse Pigg, Pluto etc. Efter c:a 20 minuters tittande, tyckte barnbarnet att det var tråkigt. Tiderna förändras, tycker en senior som var med på den när Boreus visade tecknade filmer på husfasaden under julskyltningen. För små barn var detta julskyltningens höjdare. Jag tror inte att det hade nått samma effekt idag.

Åsså har vi det med selektiv hörsel! Undertecknad måste erkänna att han tillhör den kategorin och då i kombination med allmänt dåligt minne. Det bjöds på god kyckling/curry häromdagen och undertecknad ombads att ta hand om resterna och frysa portionsvis.
Rätt gissat! Det blev inte så. Resterna hamnade i soporna av bara farten. Utföraren hade inget som helst minne av denna order. Är jag ensam om denna selektiva egenskap?

Under allmän glömska, tycker jag att tvätten av mina fina nya chinos ingår. Efter tvätt visade det sig att en kulspetspenna hade glömts kvar i en ficka och satt rejäla spår efter sig. På kemtvätten meddelade man att i och med att byxorna var tvättade, kunde de inte göra något åt fläckarna.
Ajöss med de byxorna av märket Tiger (visserligen köpta billigt på rea, men ändå)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar