onsdag 19 november 2014

Miljön

Nu har man blivit lätt förvirrad över vad och hur man skall äta.

Professorerna på lantbruksuniversitet förkastar allt miljöodlat och hävdar att någon miljö sparas inte här inte. Det finns heller inte ytor tillgängliga eftersom arealerna måste nästa fördubblas för att vi skall uppnå samma volymer. Hälsovådliga svampangrepp har också nämnts. Någon risk för att whiskyn skall bli kontaminerad av svamp från kornet, finns dock ej, eftersom svamparna dör vid destilleringen.

 En del av oss tycker att det känns stabilt.

Naturvännerna kontrar med att vi skall sluta äta kött för då blir där betesarealer över till att odla grödor på.

Nu undrar bloggaren. Varifrån skall vi då få naturgödsel ifrån till alla dessa nya arealer? Producenterna har ju dött ut.

En annan tanke är att eftersom arealerna nästa fördubblas, måste följdaktigen maskinerna köras dubbelt så mycket. Det blir en hel del diesel det.

 Egentligen är det inget konstigt eller farligt med konstgödning bara man doserar rätt. Det är ju som naturgödsel innehållsmässigt fast bara mycket mer koncentrerat. Det är precis som med naturmediciner och "vanliga" mediciner.

Finns det någon som har en lösning?

För övrigt vill jag passa på att påminna om att idag är det den internationella mansdagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar