torsdag 14 november 2013

Mode


Nu måste jag bara tycka till!

Läste i dagens tidning om supersmala fotomodeller (idealet?).

Finns det någon vettig människa som tycker det är snyggt med alla dessa benrangel? Det finns ju inte kvinna när dom. Dessutom är det direkt livsfarligt att vara så smal. Det sades att ett BMI å under 18,5 inte är tillåtet, men man kan ju undra om det efterföljs.

Hur har det kunnat bli så och vad är det för typer som uppmuntrar ett utseende som ser direkt sjukligt ut?
Modeagenturerna verkar att totalt ha missat tåget och har skapat ett ideal som bara dom och ingen normal människa gillar.

FRAM FÖR KVINNLIGA FOTOMODELLER SOM SER NORMALA UT, D.V.S SOM KVINNOR!

De manliga modellerna har dom, tack och lov, låtit bli att manipulera med.

Sedan har vi det där med läppförstoring. Vem f-n kom på något så idiotiskt som att förstora upp en läpp?
Det ser ju inte klokt ut och ibland urartar det helt ( se bild). Om ingreppen inte hade urartat till onormala proportioner, hade jag inte sagt så mycket. Det finns säkert ett och annat fall där det kan vara OK.

Överläppen är av naturen något mindre än underläppen och så skall det vara. Finns det någon karl som gillar botoxade läppar?Jag tror inte det. Så sent som i förrgår kväll på TV dök det upp en tjej i ett program. Hon såg inte klok ut med sin svullna överläpp.

Någon trendnisse eller nissa har kommit på ett sätt att tjäna pengar och lyckats med det trots att ingen normal man tycker det är snyggt.

KVINNOR! STÅ PÅ ER OCH LÅT ER INTE PÅVERKAS AV EN MASSA KONSTIGA TRENDNISSAR!

Har jag väckt en debatt nu? Undrar om det kommer ett meddelande från Blogger att innehållet i detta inlägget är stötande och skall tas bort?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar