måndag 28 oktober 2013

Stormen Simone och Emporia

 Den populäraste butiken bland ungdomarna
Yoggiboost frozen youghurt i massor av olika smaker och toppings smakar bra efter allt rännande

På skånepolisens facebooksida stod det bara två ord idag. "STANNA HEMMA"

De flesta hörsammade nog den uppmaningen, men inte riktigt alla. Nämligen invånarna på Fridas gata 115.

Vi tog ett höstlovsledigt barnbarn på en tripp till Emporia i Malmö. Vindarna ryckte duktigt i vagnen ibland, men vi tog det försiktigt och kom välbehållna hem igen. Vindarna nådde stundtals en styrka på runt 40m/s .

Ett tag gick det ett rykte om att Sundsbussen hade sjunkit i hamnen. Tack och lov var det bara ett rykte. Båten ligger rejält förtöjd vid sin kajplats.

Inne på Emporia märktes inget av ovädret utanför. Där shoppade två Damer i godan ro med en tålmodig morfar i bakgrunden efter sig .

Hollister är ett fantastiskt fenomen! Ungt mode för unga människor i häftig miljö och lämplig popmusik dunkande i högtalarna. Tur att man är något lomhörd. Det är ingen överdrift att påstå att kön till kassorna stundtals var c:a 30 m lång. Så är det varje gång man är där. Undrar vad dom omsätter per dag? För vår del blev det ett par jeans för 700kr. Dom har f.ö tänkt på oss som är måttligt intresserade av springet runt i hyllorna. Framför kassorna har dom placerat ut ett antal bekväma fåtöljer som man kan sitta och vila upp sig  i lugn och ro - så lugnt det nu kan bli i en butik av denna sorten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar