lördag 11 maj 2013

Emporia - igen

Jodå, farbror och tillika morfar Per överlevde ytterligare ett besök på Emporia. Anledningen till besöket denna gången var att det stora barnbarnet behövde ekipera sig inför sommaren. Hennes föräldrar hade kort om tid så det blev mormor och morfar som vek dagen till detta evenemanget.

Det är egentligen bara en butik som gäller där och det är Hollister. Man talar om Shopaholicer, men det finns ytterligare en kategori som till huvudsak består av unga tjejer i tonåren och det är AlkoHollister. I kassakön står det ständigt 15-20 pers bestående av en tålmodig moder som står för fiolerna och ovan nämnda kategori.Tala om hög försäljning!

Hollisters koncept är väl genomtänkt med häftig inredning , musik, videoeffekter från surfarmiljön och gott om personal (ganska ung) som är duktigt på alerten.Tack och lov finns det bekväma fåtöljer som passar äldre herrar att sitta och vänta i medan det shoppas. Hollister är i särklass ett av de mest populära märkena just nu. Det vet dom om. Ett par jeansshorts, helst med en massa hål i, kostar drygt 400kr. Man får mycket hål för pengarna, som någon sa. Motsvarande shorts kostar runt hundringen på HM eller Kapp Ahl.

Innan hemfärd avverkades - Intersport, Stadium, Kapp Ahl, H&M, Gina Tricot, Cubus, New Yorker och några till.
Barnbarnet hittade vad hon behövde.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar