lördag 12 mars 2011

Helsingborgs bryggeri -visning åsså lite Liv liv

Pannorna på plats, men ännu ingen öl
Här skall det lagras öl
Vi fick provsmaka öl från laboratoriet. Den ljusa var i detta stadiet ganska smaklös, men deras lager (lite mörkare) smakade OK med bra beska.
Vad gör inte en morfar för att glädja ett litet barn. Det gäller att vara sig själv...


Då rusade denna veckan iväg som en stormvind. På tal om det så har stormat i verkligheten också. Full storm på mjället s.a.s. I går var sista dagen denna veckan för barnpassningen och som vanligt gick det som en dans. Liv är en glad liten figur som för övrigt fr. o .m. den 5 april inbte4 längre är en baby. Då blir hon ett år och då är man småbarn enl. den svenska barnstandarden lagen  som finns att läsa i någon paragraf någonstans. På onsdag i nästa vecka är det dags igen.

Idag var det visning för facebookvänner av vårt nya bryggeri, Helsingborgs bryggeri i deras ännu inte riktigt färdiga lokaler på Cindersgatan.
Vi var runt hundra personer som tog tillfället i akt. Hans Nelson (Ordf) och hans tekniske chef och VD tog emot i de nygamla lokalerna. Man räknar med att få ut ölen till Valborg, men på vilken/vilka krogar det blir är inte klart ännu. Flasköl kommer i ett senare stadium. En sak är klart och det är att undertecknad kommer helt att gå över till deras öl Även om jag inte är någon storkonsument, känns det rätt, liksom. Jag kommer också att "lobba" för att Odd Fellow logerna i Helsingborg skall ta in denna lokala fina ölen.

På tal om alkoholhaltiga drycker så har Anitra Steen inte haft det lätt i livet. Först spriten, sedan kom Göran Persson och nu sist spelandet.
Detta var bara en liten betraktelse.

En annan kul sak är, enl. reportage i TV, två unga grabbar  som skall cykla till Kina! Jag tänker följa deras resa på www.thebigtrip.se

Nu skall jag snart iväg och jobba. Vi ses .









                                                                    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar