söndag 8 augusti 2010

Livs dop




En läcker buffé förbereds.
Plats för 28vuxna och massor av glada barn
Fina blomsterdekorationer är något som Katarina är en fena på
Nu är är det snart dags. Jag väntar hos Kalle och Nettan så längeElise häller i vattnet i dopfunten som f.ö är från 1500 talet.



Här sker det. Liv var mycket snäll hela tiden. Hennes stora ögon vara fulla av förundran


Prästen var en stark och trevlig prick och Liv såg ut att uppskatta showen.
Elise läste upp sin sin egenhändigt skrivna hyllningsdikt till Liv. Den var otrolig fin och många ögon tårades. Hon älskar verkligen sin lillasyster.

Familjefotot inklusive faddrarna Kicke och Anette med barn. Undertecknad med Mormor Kerstin finns på annan bild, dock ej i denna blogg.
Erik sjöng sin fina och mycket uppskattade leksaksvisa. En ny vers till Liv var dagen till ära tillagd.
Gudmor Anette med sitt gudbarn

Mingel och paketöppning på Derbyvägen 63. Lägg märke till vimplarna. Dom är egenhändigt tillverkade av Katarina och Elise.

Det var en fantastisk dag. Liv och solen strålade glatt rakt igenom hela föreställningen.
Föräldrarna lyckades verkligen pricka in rätt dag. Idag dagen efter, har det regnat i ett. Vi hade 25 gr i skuggan och skinande sol hela tiden. I kyrkan hade vi en trevlig och avslappad präst. Det visade sig att en av faddrarna (den längste) var en av hans gamla konfirmander och en och annan gliring delades ut, eller som prästen sa: " Mellan oss har det alltid varit raka puckar". Ett uppskattat inslag.

Någon med nyinköpt motorbåt hade sett fram emot en premiärtur dagen efter dopet, men tyvärr... Tack och lov går det ju fler båtar. Å andra sidan fick dom ju uppleva Katarinas och Kerstin läckra buffé och sedan lite från grillen framåt kvällen.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar