söndag 3 april 2022

Dramatiskt värre

 

Vildapel på gång på Humlegårdem

Det ser väldigt vårligt ut på bilden, men faktum är att det ärt snö på gång. Så kan det vara i april. Trots det karga skånska klimatet har mannen i huset förf en stund sedan spridit ut gödning i rabatterna. Gräsmattan har ju redan fåt toppdressing, så den väntar vi med.

För övrigt har det varit lätt dramatiskt här på Fridas gata. Frun var på konserthuset i torsdags och åt en räkmacka. En eller ett par räkor från den gjorde sig tillkänna på natten till fredag och däckade Frun totalt. Efter inrådan från jourhavande sjuksköterska på akuten ombads vi att genast åka in, och det gjorde vi. Där togs alla möjliga prover och alla värden var på topp. Utslagningen släppte dock inte taget och det rann både det ena och det andra från alla ändar. Hur som helst, blev hon hemskickad innan natten (hon blev erbjuden en korridorplats i samma säng som hon låg i på akuten) Tala om överbeläggning! De släppte dock hem henne p g a det fina värdena på alla prover.
Sakta men säkert har hennes hälsotillstånd börjat återgå till det normala, men där är en god bit kvar . Marktjänsten ligger på undertecknad f.n. I afton blir det panerad torskrygg till middag (lagom skonsamt)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar