fredag 25 mars 2022

 


Den här unge stilige och nyklippte mannen fyllde år i veckan. Det blev kalas på Ringstorpshöjden . Familjens stjärnkock (mannen på bilden) bjöd på en läcker mexikansk variant av gulash med hembakade tortillas och massor av goda tillbehör och lämplig dryck därtill.. OH VAD GOTT!

Igår var det meningen att matgubbsen B2B skulle ha sitt månatliga möte på Hittarps hus. Efter stort manfall i influensans tecken, togs beslutet att ställa in. Vad hände i stället då? Jo, vi som var friska,      d v s Hans B och undertecknad blev erbjudna av våra Damer att deltaga i en god middag på Chateau la Foret. Det blev både ostron och champagne, en god flaska vin av spansk härkomst till flanksteken. Middagen avslutades med späd rabarber och jordgubbar tillrett på franskt manér . Det blev en fet nota till herrarna, men den tog vi gärna för att vi fick lov att vara med.

För att balansera upp gårdagens rikliga intag av lyx, genomförde undertecknad idag en cykeltur Fridas gata - Väla t/r. Frisk motvind och en del uppförsbackar tog hårt på den äldre gentlemannens krafter. Konditionen ligger inte på topp såhär efter vinterdvalan, men den skall bli bättre har han bestämt.

Broder HB, snart 80 bast, skall köra Vättern runt i år och då skall väl jag kunna genomföra en returresa till Väla i makligt tempo utan ansträngning. Det är mitt mål f.n. Efter sommaren är det dags för Giro d´Mölle  och då måste konditionen ligga på topp.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar