söndag 6 februari 2022

Grillpremiär på Fridas gata och lite till

 

Älskar att rida



Också är det kul att titta på


Vi firar Nettans födelsedag lite försenat och grillar

De små har eget bord i förrådet

Marchmallows är sött och gott

En stärkande kusinpromenad efteråt


Grillningen genomfördes i ett kallt men för tillfället soligt Humlegården. Restriktionerna under pandemin börjar att försvinna och nästa vecka tas de bort helt.

Frun och hennes AW kompisar har redan bokat bord på krogen. Någon kommenterade detta som ett kosläpp! Alla vill säkert ut och fira den 9 februari. Vi får väl se.

Vi är inne i OS veckan nu. Två guld hittills - ett i puckelpisten och ett i 5000m hastighets skridsko.
HEJA SVERIGE! Flera medaljer lär komma efter hand, sägs det.

På den s;k projektfronten är det ganska lugnt f.n. Det ena är diskmaskinen som skall ses över och i morgon är det dag att rensa pumpen. Jag hade tänkt att fixa det idag, men en äldre herre behöver rejält ljus för att kunna se  och idag är det alldeles för mörkt. Dessutom närmar det sig middagstid och då är det inte läge att pula med diskmaskinen.

Sedan har jag ett projekt till och det är förvaringen av alla våra digitala foton. F.n. finns de på div. USB minnen, i mobilerna , Drop box, Google foto, Apples moln, extern hårddisk, och garanterat någonstans till. Dessutom är det så att Fruns foton från 2017 ser ut att ha försvunnit. Hennes Google fotos ligger , för att göra det extra krångligt, under två olika lösenord. Ä jag ensam om denna, minst sagt, röriga arkiverings situation? Jag känner att det behövs experthjälp för att få ordning på det hela. Någon kär läsare som känner sig hågad?





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar