lördag 19 februari 2022

Veckorapport

 

"Lilla bebisen" vill kanske gå ut.

Frun hos frissorna


Dessa två bilder är tagna från Google







I veckan hade vi besök av vår fina små tvillingar. Frun "utsattes" för en omvandling av frisyren. Jag överlämnar åt er, kära läsare, att avgöra om det klär henne eller inte. Hur som helst, de små var mycket roade som unga lovande stylister.

Det händer mycket nu på Fridas gata. Medan "föräldrarna" till Gösta, även kallad lilla bebisen, är och roar sig i Köpenhamn, har vi honom inkvarterad här över helgen.
Han trivs bra med tillvaron här på Fridas gata.

F.ö. i veckan har det vandrats i Helsingör tillsammans med en kompis. I Helsingborg finns det 2 bevarade riktigt gamla byggnader, nämligen Jacob Hansens hus och Gamlegård. I Helsingör finns det ett hundratal gamla fina hus. En rundvandring rekommenderas å det varmaste. Självklart gjordes ett besök hos Rådman David för intag av läckra smörrebröd tillsammans med traditionellt lämplig dryck.
Jag tror att denna lilla mysiga krog är den enda i Helsingör som gör smörrebrödet själva. Alla andra hämtar dem hos en lokal slaktare eller liknande. Vi åt lunevarm inlagd sill på rugbröd och en fläskesteg med knaprig svål.
DANSKARNA LEVERERAR!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar