måndag 6 december 2021

Söndagspyssel

 

Kusinerna i cybervärlden

Tvagning av docka med medhavd utrustning



På årets traditionsenliga pepparkssbak skapades många konstverk




Ibland hamnade mjölet lite här och var- kinden

Flinka fingrar i farten under Far/mormors uppsikt, hjälp och ledniong



Koncentrationen var total




Medhavt leksaksbaggage

Det var en jäktig söndag på Fridas gata med full produktion både vid spis och bakbord.
Direkt efter baksejouren inträffade tillredning av dagens middagsmeny som var lasagne au forno med hela stora familjen, 10-12 pers . Ansvarig kock: undertecknad. 5-6 liter köttfärssås och ca 3 l ostsås tillreddes.
Resultatet blev 1 jättestor och en lite mindre om den förstnämnde inte skulle räcka. Det blev lite över som kommer att räcka till en lunch för två på Fridas gata.

Vårt traditionsenliga jullotteri för de vuxna i familjen genomfördes och för första gången är det äldsta barnbarnet med. Lotteriet fungerar så att man drar en lott som det står ett namn på en familjemedlem på. Till den skall man köpa en julklapp för max 300kr. Ett bra system att hålla julklappshysterin nere på en vettig nivå.

F.ö. är vänstra stortån fortfarande under behandling hos distriktsköterskan. I dag hade nageln trillat av, men f.ö. fortskrider läkningen enl plan tycker sköterskan

Alltså, hur intressant är det för er läsare att följa läkningen av undertecknads ena stortå? Inte mycket, antar han. Rapport kommer dock när den är fullt återställd.

Tån är dock inte värre däran än att innehavaren kan ta sig ner till staden i kväll och aväta ett julbord på Kol & Company tillsammans med styrelsen i vår bostadsrättsförening.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar