tisdag 16 mars 2021

Nu händer det saker

 


Nu är det dags!

Norr om Hittarp på väg mot Domsten


När Frun steg ur sängen i morse var det första hon gjorde var att kolla 1177 om det fanns något om tidsbokning för vaccineringen, men det fanns inget. Nytt försök efter frukost med negativt resultat.
Därefter var det dags att gå till frissan ( hon har ingen egen här hemma som undertecknad har).
Väl hemkommen var det dags att åter kolla. BINGO! Hon kunde boka och fick en tid på torsdag. Fem minuter senare ringde de från vårdcentralen och hon fick tid för den andra sprutan. Nämnas bör att vi har inte fått någon skriftlig kallelse än.

På ren chansning testade även undertecknad och loggade in på vårdcentralen. Jodå han fick en tid även han på torsdag och tid för andra sprutan fjorton dagar senare. Enl. uppgift från vårdcentralen blir det inte Astra Zeneka vaccinet som är tillfälligt stoppat

Nämnas bör att jag fick min kallelse i posten senare under dagen.

Vi tipsade våra vänner nere i staden att göra likadant som vi och där gick det också bra.

Detta, minna vänner, innebär att vi kan släppa loss en del på tyglarna på Valborgsmässoafton. Exakt vad som skall hända är ännu inte bestämt, men något kul och angenämt blir det. Dagen "Krama om barn och barnbarn" närmar sig eller kanske åka till paradiset Hagen i Småland.

F.ö. gick dagens promenad mellan Hittarp och Domsten i strålande vårsolsken, se bild. Stackmolnen visade sig och det är, enl. metrologerna ett säkert vårtecken.

Penséer och lite andra vårblommor blev inköpta i dag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar