måndag 18 februari 2019

Dagens tankar

Bildresultat för rask promenad


Ja, nu har det gått för lång tid mellan inläggen igen, men den gamle farbrorn/bloggaren har jobbat heltid hela förra veckan. Då räcker liksom inte tiden till.

Vad har hänt i veckan som gått?

Trump ångar på i vanlig ordning med utropande av nödläge och vill använda statens medel för just nödlägen/försvarsutgifter, you name it, till att bygga muren mot Mexiko.
Personligen tror jag inte att den kan stoppa varken flyktingar eller knarksmugglare.Det vill till andra åtgärder. Exakt vilka, kan en farbror uppe i norr nära nordpolen inte finna något direkt svar på.

Våra politiker har noll koll på sin personal. Jag syftar på vår kinaambassadör som har gjort ett antal snedsteg som UD inte hade en aning om. Det finns mycket mer att orda om detta, men jag väljer att stanna här - åtminstone i detta ämnet.

Nog om världsläget.

Undertecknad har som mål att varje dag promenera c:a 10000 steg = i en dryg timme.Det har funkat i tre dagar nu. Jag skall hålla er underrättade. Läkarna säger ju att det finns ingen bättre medicin för att må bra än just motion.

Ett annat mål är också att vinna på triss eller lotto, typ 100.000 kr/månaden i 25 år. 10 år hade dock varit tillräckligt med tanke på den aktningsvärda åldern som är uppnådd. Undrar om barnen kan ärva en sådan vinst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar