måndag 3 december 2018

En intensiv kultur och familjehelg på Fridas gata


 Dansuppvisning med Wilsons dansskola på Dunkers. Vår lilla fina 8 åring gör en strålande insats



Det är klart att man skall få blommor efter uppvisningen

 Mor Kerstins fantastiska mingelbuffé.Hela klanen var på plats
 När det är jul skall man vara korrekt klädd

I fredags var det dags för dansuppvisning på Dunkers. Vår fina lilla åttaåring gjorde en strålande insats tillsammans med sina kompisar. Gissa om om det satt ett stort antal stolta föräldrar och mor och farföräldrar i salongen.
Efteråt blev det hamburgare på ert fullsatt Muntes .

På lördagen var det dags för planering av den stundande turen till Norge. Till lunch samlades hela klanen (- Kalle som var på motormässa i Malmö). Det minglades flitigt kring mingelbuffén och menyn för Norge sattes.
På kvällen var det dags för teaterbesök. Det gavs på en julsaga av Dickens på teatern. Den senaste tiden har vi sett en hel del skit på teatern och man har bara suttit och väntat på att det skall ta slut.
En Julsaga var ett klart undantag från detta. En jättefin föreställning! Bra story, fint sceneri och fantastiska skådespelare. Vi avslutade aftonen med ett besök på Big Buddah och åt god thailändsk mat.

Söndagen hade vi tänkt att vika till Messiaskoncerten i Mariakyrkan, men när vi fick höra att den var 2,5 timmar lång, backade "husse". Så lång tid i en kyrkbänk kändes inte lockande. I stället blev det ghospelkonsert i GA kyrkan. Den var dock inte riktigt "julig" så vi lämnade lokalen efter en timme och åkte hem i stället. Så gjorde även våra vänner Suu/Hult.

Dagen avslutades med en räkmacka från ICA tillsammans med lite lagom kylt vittvin.

Nu är det måndag och allt är som vanligt igen. Det putsas fönster lite här och var i staden och tanterna blir så glada så.

Go´middag

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar