torsdag 17 maj 2012

Värmen lyser med sin frånvaro och så gör även solen

En iskall byig vind med nästan kulingstyrka slår emot en när man dristar sig till att sticka huvudet utanför dörren.
Det är nästan så att isen lägger sig i trädgårdsdammen. Det har utlovats lite mer värme i nästa vecka. Ja tack, det behöver dom stelfrusna skåningarna.

Vad händer för övrigt? För undertecknad ligger det en hel del i pipelinen. D.v.s. åtminstone är det så för en pensionär som många även kallar en statsanställd. Bra beskrivning.

I morgon väntar födelsekalas
På lördag blir det först hämtning av larödfamiljen som har varit en vecka i den grekiska solen. Det är nog bara på turisterna som solen där nere skiner på numera. Grekerna själva befinner sig i nattmörker och står och försöker titta ner i konkursens djupa ravin och förbereda sig för det smärtsamma hoppet ner i avgrunden som väntar dom. Jag tror inte att dom är riktigt medvetna om hur ont det kommer att göra.
På lördag kväll blir det grillning med förhoppningsvis hela familjen.
Söndag = vilodag
V-21
Måndagkväll är det Odd Fellow som gäller.
Hela tisdagen ägnas åt äldre bröder utflykt.Ett Odd Fellow arrangemang för oss som fyllt 65. Det brukar alltid vara trevligt.
På onsdag är det dags för logen igen.
Torsdag eftermiddag kommer att ägnas åt träff på Dunkers för att tillsammans med några vänner och några koppar kaffe finna lösningen på diverse världsproblem

Veckan avslutas med ett besök i kulturens högborg uti Hasslarp. Dagmar Glemmes kulturcenter skall invigas med pompa och ståt. Numera är det en något annorlunda kultur som utövas än den som Hells Angels ägnade sig åt på den tiden dom höll till i samma byggnad. Tiderna förändras.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar