lördag 5 maj 2012

Hittarps Hus

Någon bild på Hittarps hus har jag f.n. inte, men lokalen ligger till höger om ingången på bild.


En torsdagskväll i maj. 20 grader varmt - solen skiner från klarblå himmel - sundet ligger i total bleke och visande upp sin allra bästa sida. Det är sakralt.

På trädäcket utanför lokalen sitter 6 mogna herrar, planerande kvällens middag och njuter i fulla drag samtidigt som dom avnjuter god donerad destillerad dryck av skotskt ursprung. Bättre än så kan inte livet vara. Bättre lokaliteter att träffas på finns inte på denna jord. Vi har dessutom nästan ALLTID tur med vädret! Det är säkert ett gott omen för sällskapets fortlevnad.

Jag talar om vårt matsällskap. Vi är 8 halvgalna lätt grånade gentlemen som träffas 5-6 gånger om året och lagar mat ihop. Det blir en hel del rövarhistorier, lite ljug och många gapflabb. Vi har som grundprincip att aldrig laga mat som man inte kan göra hemma hos familjen också. M.a.o. inte alltför komplicerade anrättningar.

Vi startade för drygt 3 år sedan och det var faktiskt bara undertecknad som kände alla. De flesta av de övriga hade aldrig setts förut. Det visade sig vara ett lyckokast. Det blir roligare och roligare för varje gång.
Om du vill veta mer om sällskapet, kan du gå in på www.brortillbror.blogspot.se

Sov gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar