måndag 22 augusti 2011

12 årskalas

 Presentsamlingen och födelsegrisen
 Två glada morbröder
 Barnen har kul i vildmarken
 Vi hade tur med vädret
 Befolkningsökning på gång. Om det blir en flicka, tycker jag att hon skall heta Lotta eftersom August redan finns på plats.
 Undertecknad skulle också vilja ha ljus i sin tårta, fast då blir det några fler och något ohanterbart
Vem släckte ljuset?
Jag hade också kul!
Skynda dig att ta kortet för nu är jag på väg ut mot gatan!
 Siggy på bästa platsen



I strålande sol firades 12 åringen! Det bjöds på allehanda pajer och en, av födelsegrisen egenhändigt bakade, läcker tårta!

Nu är det bara en tidsfråga innan allt ogräset kommer att kvävas under en nyutrullad gräsmatta. I skrivande stund är kultivatorn på plats och sydkraft är beredd att köra igång underarbetet ganska omedelbart.
Han väntar bara på att elektrikern skall komma och fixa kortslutningen på belysning i hall, grovkök och toalett. Just nu är det en utmaning att gå på toaletten på bottenvåningen. Det gäller att sikta rätt i mörkret...

Under helgen har vi haft besök på Fridas Gata.Husse och Matte till den dansk/svenska gårdshunden Siggy skulle ut och resa. Vi ställde gärna upp. Siggy är en mycket trevlig och cool hund.

Anledningen var att Husse skulle motta en fin utmärkelse som man kan få i hans bransch efter lång och trogen tjänst. Han blev invald i Sällskapet Slammskyfflarna. Husse är verksam i avloppsreningsbranschen. Sällskapet verkar vara ganska anonymt eftersom inget finns på Google. Sökningen på Wikipedia var också resultatlös.

Känn dig hedrad Mats (Husse heter så). Du är medlem i ett, i allra högsta grad, unikt sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar