onsdag 13 juli 2011

Besök från Trelleborg

 Gin och fläder serverades under presentationen av dammprojektet
Idel glada systrar samt svåger

Vi fick äntligen till det! Vi hittade en helg där alla var lediga. Det är ju så att alla inte är pensionärer än. Når storasyster skall lägga av med sitt yrkesverksamma liv är det ingen som
vet. Däremot är det helt klart att lillasyster har ungefär en vecka kvar till den långa semestern. Hon blev naturligtvis välkomnad i gänget.

Som synes på bild, samlades vi för välkomstdrink vid poolen som imponerade mycket på vännerna. En stolt arkitekt, entrepenör och konstruktör tog gärna emot allt detta beröm.

Goda grillspett med diverse såser serverades med god dryck därtill. Kvällen blev lång och trevligt snackig.

Efter en näringsrik frukost skyndade sig trelleborgarna tillbaka eftersom några skulle till jobbet. Så är det innan man blir pensionär.

Dagarna efter gillet har undertecknad avverkat ung. 20 mil på cykel. Besök har gjorts i Borstahusen, Billesholm (för byte av nersliten kedja) samt Hornbaeck. I Danmark var vi båda två och lunchen bestående av friterade fiskefiléer , "pommfritter" och remouladesås nere vid hamnen satt onyttigt  fint. Vi avrundade besöket med en god kopp kaffe tillsammans med kladdig chokladkaka, vispgrädde och jordgubbe. Förhoppningsvis cyklade vi bort en del av onyttigheterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar