söndag 11 oktober 2009

The Producers






















I helgen var vi i Göteborg tillsammans med Gunnel och Jan och såg "The Producers" med Klas Malmberg i huvudrollen. Den var mycket rolig!

Vi åkte tåg på förmiddagen. Där dukade vi upp en smakfull picknick med baguetter och medhavt vin. Detta var egentligen inte tillåtet eftersom SJ har utskänkningstillstånd, men tågvärden var juste och låtsades som ingenting.

Två timmar senare checkade vi in på Scandic Crown och eftermiddagen tillbringades på Avenyn och KonstmuséetGötaplatsen. Där tittade vi på Ivar Arosenius. Kulturellt och intressant. Innan föreställningen intog vi en delikat middag bestående av en, med kärlek tillred ryggfilé, på Rubinen. Personalen var fantastisk dessutom. Vi blev mycket nöjda. Får man till på köpet 25% rabatt, gör det ju inte saken sämre.

På söndagen åkte vi spårvagn till Stigbergstorget och gick på Sjöfartsmuséet. Det var mycket intressant att få lite sjöhistoria till livs även om sällskapet var lite trötta efteråt ( se bild). Notera modellen på mitt gamla skepp Gripsholm. Tyvärr fanns det ingen bild på mitt andra skepp Nya Kungsholm.

Innan hemfärd bjöds vi på smörgåsar och wienerbröd hos Jans syster. Mätta, dästa och nöjda blev vi till slut transporterade till centralstationen. Kl 17.30 var vi hemma och kvällen har ägnats åt vila.

Godnatt och sov så gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar