torsdag 25 november 2021

Hälsotillståndet

 


Hur är det med bloggarens stortå?

Han var hos distriktsköterskan i går och hon kunde konstatera att det går framåt, men fortsatt omplåstring är nödvändig. Det gjordes en ompackning och medicinsk honung ströks på för att ta död på infektionen och därmed återställa tån till normaltillstånd. Cirkulationen kollades också och den är helt OK ända ut i "spissen". Däremot har bloggaren för högt blodtryck. Undertrycket är OK, men det andra är för högt. Anar att jag får en ny medicin. Doktorn hör av sig.

NOG OM HÄLSOTILLSTÅNDET! VEM F-N BRYR SIG OM MIN STORTÅ?

Såhär i novembermörkret med den fuktiga filten över sig finns det dock en tröst. Om drygt 3 veckor vänder det och vi går mot ljusare tider igen.

För övrigt går julplaneringen efter plan (Fruns). Julstjärnor är uppsatta, amaryllis planterade, enen till ytterkrukan är på plats, mossan från Småland är utplacerad i div. krukor, pepparkaksbak med små barn är inlagt i kalendern. I samband med baket samlar vi hela familjen till middag och jullotteriet. I pipelinen ligger också att få upp all ytterbelysning i form av slingor och nät. Detta uppdrag är ännu inte genomfört, men han lovar att allt skall vara uppe till 1:a Advent. Han är inte lika snabb som Frun och liksom planerar lite senare. Vi har lite olika läggning som ju är ganska positivt. Jag inbillar mig att vi kompletterar varandra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar