måndag 8 juni 2020

Den digitala världen blandat med kärt besök


Gösta och Elise
Elise och Per
Matte Katarina och Gösta
Här kör Emilia häst och vagn på ridskolan i Hasslarp

Detta är resultatet efter en clementinkärna som planterades för ett bra tag sedan.

Vardagen är inte helt händelselös uppe på Fridas gata. Igår fick vi besök av familjen från Lövängen. Alla kom, utom Liv som spelade fotboll. Vi bänkade oss vid var sitt bord i trädgården och åt en god medhavd tårta. Nästa steg är att samla allihopa någonstans vid en grillplats i staden. Vi funderar på var och när och ber att få återkomma.

Vi blev mycket glada för kaffebesöket!

Nu är äntligen det sista fixat med Fruns nya mobil. Vid själva överföringen från hennes gamla, kom aldrig bilderna i Google photo med. Nu är det fixat! Nu har vi båda varandras bilder i resp. mobil.
När det skulle loggas in, godkändes inte Fruns e-postadress utan det krävdes av någon anledning min gmail adress. Så nu har vi bådas alla bilder på resp. mobil. Fråga mig inte hur det gick till, men så är det.

Om jag någon gång i framtiden springer på en specialist på Google photo, skall jag passa på att be om en förklaring och kanske rätta till det hela.

Sensmoral: Det kan ta upp mot en vecka att få rätt på en ny mobil. Åtminstone för oss som befinner oss i riskzonen.

Senare idag väntar den årliga läkarundersökningen. Vi får väl se om undertecknad fortfarande är vid liv efter detta. Man befinner sig ju i reparationsåldern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar