torsdag 11 juni 2020

Corona Cup


Et gammalt kärt minne från rederitiden. Denna container står numera ute i Djuramåsa. Kan det bara vår barcontainer som försvann  under mystiska omständigheter?
Tala om nostalgi!

Nedanstående meddelande skickades å mailen till matbröderna i B2B. Tyvärr har turneringen skjutits fram till någon gång efter midsommar. Hamnplan i Hittarp är tätt befolkat denna tiden på året. Turneringen kommer att äga rum på Broder Cederborgs ägor. Sill och potatis är utlovat att serveras till tävlingsdeltagarna.

"Kära coronafighters!
Nu är det bara dags att ses. Det har tidigare talats om at spela boule vid Hittarps Hus och så skall det bli.

Onsdag den 17 juni kl.17.00 ses vi på hamnplan i Hittarp.
Under ledning av vår Broder Cederborg skall vi genomföra "The Corona Cup"

Tillsammans med Broder Putte, det blir enklast så eftersom de bor på plats. kommer nämnde lagledare/tränare att förse deltagarna med skaffning som kommer att vara tillagad externt av någon/några. Det är inte aktuellt för oss att trängas i det lilla köket. Lämplig dryck tillhandahålles även den av Brr Arne och Putte. Grundtemat skall vara att måltiden/skaffningen skall intas under fältmässiga former. Det finns heller inga krav från undertecknad att skaffningen skall vara komplicerad och märkvärdig. Det viktiga är att vi träffas under gemytliga former. Tillsammans med ett gott urval av sillar kanske? Kostnaderna delar vi som vanligt.

Rekommenderat avstånd mellan de tävlande kommer att vara 15 klot eller som man säger i Helsingborg 15 bulle med bulle.

Transporter får var och en ordna själv. Kollektivtrafiken känns inte som ett alternativ. Kanske kan det cyklas eller kanske har någon tur som har en ej upptagen och snäll partner som kör ut och hämtar deltagaren. Masstransport per bil är tyvärr ej heller  ett alternativ.



Väl mött allihopa! Meddela om du har förhinder.

Ordf"

För övrigt går livet sin gilla gång på Fridas gata.Häcken är nyklippt, gräsmattan är smaragdgrön och vacker och ogräset är obefintligt i rabatterna. Mycket annat finns ju inte att göra.

Språklådan:
Upplänningar säger Raamlösa med långt a, men det skall vara Ramlösa med kort a. Basta!
Sten Broman sade en gång att man säger ju för f-n inte saaamlag. Så är det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar